Vioolles

Zou jij of u het leuk vinden om de viool te bespelen. Misschien al wel eens een vioolles gehad, maar toch weer laten gaan? Ik ben een jonge, maar ervaren viooldocent en wil u graag de mogelijkheid geven om het te proberen of weer op te pakken! 

”Mijn belangrijkste doel is dat leerlingen door het bespelen van de viool er plezier in hebben zelf muziek te maken. Leeftijd maakt niet uit, iedereen kan het leren.”

Lonne geeft met groot enthousiasme vioolles aan kinderen en volwassenen. Ze werkt als solist en maakt kamermuziek met haar verschillende ensembles. Daarnaast speelt ze in orkesten en is werkzaam in de lichte muziek. Ze is daarom volledig geschikt voor vioolles voor kinderen van alle leeftijden en alle niveaus. Lonne geeft zowel groepslessen als individuele lessen.

“Ieder kind is anders. De één verlegen, de ander heel ongeremd. Op zijn/haar eigen manier en eigen tempo wil ik de kinderen zoveel mogelijk leren.”

In de lessen besteedt ze aandacht aan samenspel, muziekspelletjes, een gezonde speelhouding, speelplezier, muzikaliteit en techniek. Lonne heeft verschillende methodes bestudeerd en kan zodoende de juiste methode bij een persoon zoeken. Voor beginners gebruikt ze veelal de “methode van de 21e eeuw”, waarbij de leerlingen op een speelse manier viool leren spelen. Voor leerlingen is het leerzaam en leuk om te laten zien wat ze hebben geleerd op vioolles, daarom houdt Lonne jaarlijks minimaal twee voorspeel momenten.

 

Wilt u een proefles of meer informatie? Aanmelden voor een vioolles kunt u doen via de website of telefonisch en dan maken we een afspraak voor een eerste gratis les/kennismaking, waardoor kan worden bekeken of het voor een ieder persoonlijk tot een goede samenwerking kan komen.

 *Lonne is afgestudeerd violiste en heeft haar methodiekexamen gehaald aan het Conservatorium. Ze is daarbij een gekwalificeerd docent.