Vioolles

Zou jij of u het leuk vinden om de viool te bespelen. Of je nou jong bent of ouder, wilt gaan beginnen met viool of al ervaring hebt, alleen muziek wilt maken of samen, klassieke muziek wilt spelen of juist popmuziek. Het kan allemaal! Ik ben een jonge, maar ervaren viooldocent en wil u graag de mogelijkheid geven om het te proberen of weer op te pakken! 

Lonne geeft individuele lessen, maar ook groeps- en samenspel lessen behoren tot de mogelijkheden. De meest voorkomende lesvorm is wekelijks een half uur individuele les, maar in overleg wordt gekeken welke lesvorm het beste bij je past. Je kunt op elk moment van het jaar instromen. Schoolvakanties worden aangehouden.

Elk halfjaar is er een gezellige voorspeelavond waaraan je mee kunt doen. In samenwerking met collegadocent Liza Pondman wordt het samenspelen met viool en cello mogelijk. 

In de lessen besteedt Lonne aandacht aan samenspel, muziekspelletjes, een gezonde speelhouding, speelplezier, muzikaliteit en techniek. Lonne heeft verschillende methodes bestudeerd en kan zodoende de juiste methode bij een persoon zoeken. Voor beginners gebruikt ze veelal de “methode van de 21e eeuw”, waarbij de leerlingen op een speelse manier viool leren spelen. 

Wilt u een proefles of meer informatie? Aanmelden voor een vioolles kunt u doen via de website of telefonisch en dan maken we een afspraak voor een eerste gratis les/kennismaking, waardoor kan worden bekeken of het voor een ieder persoonlijk tot een goede samenwerking kan komen.

 *Lonne is afgestudeerd violiste en heeft haar methodiekexamen gehaald aan het Conservatorium. Ze is daarbij een gekwalificeerd docent.