Duo’s

Pianoduo

Een sprankelend, klassiek geschoold duo. Lonne en Masha bewandelen met hun instrumenten vele muzikale wegen en weten zowel liefhebbers van klassiek, modern en filmmuziek aan zich te binden. Ze verzorgen in heel Nederland optredens op bruiloften, bedrijfsfeesten, bij diners, huwelijksceremonies, huisfeesten, tuinfeesten, evenementen etc. Zowel Masha Galperina als Lonne Pondman zijn cum laude afgestudeerd aan het conservatorium. Ook hebben ze diverse prijzen gewonnen tijdens (inter)nationale concoursen zoals het Prinses Christina Concours.

Samen maken deze dames een fascinerend klassiek duo. Als u een liefhebber bent van het klassieke genre is dit pianoduo perfect voor op uw feest, jubileum of huwelijk. Samen spelen zij een grote variatie aan muziek. Ze vertolken de klassieke nummers maar spelen ook covers van popmuziek.

Het duo is uit te breiden met een cellist, saxofonist en/of klarinettist. Perfect voor elk soort gelegenheid; een intiem concert, een huwelijksfeest of een congres. Ook spelen de dames op het volume van uw keuze. Als achtergrondmuziek voor uw ceremonie, of een concert. Laat u meenemen op een muzikale reis door dit bijzondere duo, waarbij u kunt genieten van de klanken van viool, piano en zang in verschillende stijlen!

Het duo bestaat uit:

– Masha Galperina (pianiste)
– Lonne Klos-Pondman (violiste & sopraan)

Volg ons ook via facebook: Facebook

Salut d’amour – E. Elgar
Pace, pace mio Dio – G. Verdi

 

Strijkduo

De zusjes Pondman zijn een professioneel, klassiek opgeleid duo bestaande uit viool, cello, ukelele en zang. Ze zijn gespecialiseerd in klassiek, jazz en pop. Dit maakt hun een uniek duo, waarbij ze inzetbaar zijn bij bijvoorbeeld intiemere diners, huisconcerten, huwelijken uitvaarten en galerie openingen.

De zusjes Pondman brengen prachtige klassieke, lichtklassieke en zelfs popmuziek voor uw huwelijksceremonie, diner of receptie. De muziek kan dienen als stijlvolle klassieke achtergrondmuziek, voor een mini-concert maar kan ook klinken tijdens bijvoorbeeld een chique ontvangst. Daarnaast verzorgt het duo ook muziek voor uitvaarten. Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar. De musici zijn afgestudeerd aan het conservatorium en hebben ruime ervaring in het verzorgen van muziek op de achtergrond tot concert.

Naast het cello-viool duo spelen de zusjes ook nog in verschillende andere ensembles. Ze zijn ook te boeken met een prachtig strijktrio Corda Sorelle (viool, altviool, ukelele, cello en zang), met het Valentinas trio (viool, cello, piano en zang), en met het Camelia Quartet (piano, cello, klarinet, saxofoon, viool en zang).

De instrumenten cello en viool zijn een prachtige combinatie. Wilt u de zusjes Pondman boeken voor uw receptie, bruiloft, diner of evenement? Dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord!

Een bijzonder, sprankelend en veelbelovend duo met een repertoire van Bach tot de Beatles!

Het duo bestaat uit:

– Liza Pondman (celliste , ukelele & mezzosopraan)
– Lonne Klos-Pondman (violiste & sopraan)

Volg ons ook via facebook: Facebook

Mira o Norma – V. Bellini