Quartet

Het repertoire van het pianokwartet is met zekerheid “breed” te noemen. Het ensemble laat een levendige afwisselende repertoire-keuze horen met klassieke en moderne componisten.

Prachtige (on)bekende duetten en aria’s komen aan bod, maar ook lichte muziek zoals tango’s, filmmuziek en jazz ballads worden uitgevoerd. Kortom: een kwartet dat van bijna alle markten thuis lijkt te zijn en garant staat voor een veelbelovend programma.

Het kwartet is opgericht begin 2016 en alle musici zijn cum laude afgestudeerd aan het conservatorium. 

Sinds de oprichting geeft het ensemble concerten in variabele bezettingen; zo kunnen in een programma duo’s, trio’s en kwartetten worden geprogrammeerd. De te spelen werken worden door de musici mondeling toegelicht. Zij kunnen geboekt worden voor luisterconcerten of achtergrondmuziek bij feesten/recepties, etc.

U haalt een mini-orkest in huis met alle verfijning, klasse en stijl van klassieke muziek tot jazz, filmmuziek en popmuziek. Een kwartet met gevarieerde muziek geeft een bijzonder exclusieve uitstraling aan uw gelegenheid. Één van de meest belangrijke kwaliteiten van dit kwartet is de uitstraling van professionaliteit, stijl en goede smaak. Vooral de combinatie van de klanken van de instrumenten aangevuld met zang is heel prettig om te horen en geeft een extra chique uitstraling.

Het pianokwartet bestaat uit:

– Masha Galperina (pianiste)
– Walther Pondman (klarinettist, saxofonist en tenor)
– Liza Pondman (celliste en mezzo-sopraan)
– Lonne Klos-Pondman (violiste, altvioliste en sopraan)


Volg ons ook via facebook: Facebook

 
Pianoconcert no. 1 Romance – F. Chopin
Parelvissers – G. Bizet