Trio’s

Strijktrio

Mooie klassieke muziek op uw evenement, bruiloft of receptie kan worden uitgevoerd door dit strijkensemble. Zij spelen op verschillende gelegenheden achtergrondmuziek, muzikaal intermezzo, concert of simpelweg bij de koffie of lunch.

De eerste van meerdere trio’s is een strijktrio. Dit klassiek geschoold, virtuoos en enthousiast damestrio speelt in de bezetting viool, altviool en cello met een toevoeging van ukelele en zang. De twee zusjes en altvioliste hebben samen gestudeerd aan het conservatorium.  Ze brengen sfeervolle live muziek op de achtergrond. Voor al die gelegenheden waar gasten willen kunnen praten en elkaar willen kunnen verstaan. U kunt van de muziek genieten in de vorm van een trio of duo.

Het strijktrio speelt voornamelijk lichte klassieke muziek, bijvoorbeeld Bach, Vivaldi en Mozart. Voor speciale gelegenheden, zoals uw bruiloft of kerstfeest, hebben zij specifieke muziekstukken. Natuurlijk kunt u ook zelf aangeven of u bepaalde stukken graag hoort.

Een prachtige strijktrio voor uw evenement, bruiloft, diner of receptie!

Het strijktrio bestaat uit:

– Emma van Haaren (altvioliste & ukelele)
– Liza Pondman (celliste & mezzo-sopraan)
– Lonne Klos-Pondman (violiste & sopraan) 

Volg ons ook via facebook: Facebook

Air – J.S. Bach
String Trio, D.471 – F. Schubert


Pianotrio

Dit pianotrio is; persoonlijk, gevarieerd en verrassend. Alle musici zijn afgestudeerd met ruime ervaring in het verzorgen van optredens op diverse locaties. Het pianotrio kunt u boeken voor een sfeervolle omlijsting van uw receptie, huwelijk, diner of speciale gelegenheid. Zowel achtergrondmuziek als concertmatige intermezzo’s.

Het pianotrio is een jong en veelbelovend ensemble dat zich voornamelijk richt op het klassieke genre, maar zij maken geregeld uitstapjes naar filmmuziek en jazz. Zij spelen bij allerlei gelegenheden en vullen met hetzelfde gemak een grote concertzaal als een huiskamer met hun muziek. Acadia bestaat uit afgestudeerde musici. 

Dit pianotrio speelt een fris programma, toegankelijk en gevarieerd: van Bach, klassiek tot pop en de Argentijnse Tango. Speciale verzoeken zijn in overleg mogelijk.

Het ensemble is een akoestisch trio. De plaatsing van het ensemble is daardoor flexibel en het lukt vrijwel altijd om zonder uitversterking te spelen. De warme klanken van de viool, klarinet, saxofoon, piano, zang en het gevarieerde repertoire, maakt het trio een sfeervolle muzikale aanwezigheid.

Het pianotrio bestaat uit:

– Masha Galperina (pianiste)
– Walther Pondman (klarinettist, saxofonist, tenor)
– Lonne Klos-Pondman (violiste, altvioliste, sopraan)

Volg ons ook via facebook: Facebook

 
Der Hirt auf dem Felsen – F. Schubert
The Prayer – D. Foster


Pianotrio

Het andere pianotrio staat voor persoonlijke en bijzondere uitvoeringen met zowel instrumentaal als vocaal repertoire. Regelmatig staan klassieke meesterwerken geprogrammeerd naast jazz/musical/pop, zodat een brug ontstaat tussen klassieke en lichte muziek. De Nederlands-Russische trio heeft een reputatie als een virtuoze en ontroerende samenstelling. Het gespeelde repertoire omvat klassiek barok, jazz en meer zoals; sonates van Mozart tot tango’s van Piazzolla.

Het ensemble speelt ook passende begeleidings- of achtergrondmuziek bij uw bruiloft, receptie of een andere speciale gebeurtenis. Dit ensemble bestaat uit ervaren en bevlogen musici die allen werkzaam zijn op diverse terreinen binnen de klassieke en hedendaagse muziek.

Het ensemble is opgericht begin 2015 en alle musici zijn afgestudeerd aan het conservatorium. Naast instrumentale werken zullen ook prachtige aria’s en duetten klinken van Gershwin tot Verdi. 

Bent u op zoek naar muziek voor uw bruiloft? U bent aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod met allerlei verschillende genres en bezettingen. Achtergrondmuziek tot jazz, pop of tango. U kunt rekenen op een professionele en persoonlijke benadering en muziek van topkwaliteit.

Dit pianotrio zorgt altijd voor een intieme sfeer bij uw speciale gelegenheid. De viool, cello, piano en zang kan dringende, romantische melodieën laten horen, en dan overschakelen naar technische vuurwerken. Het ensemble kan spelen op een podium, in een zaal, maar ook in uw huiskamer.

Het pianotrio bestaat uit:

– Liza Pondman (celliste & mezzo-sopraan)
– Lonne Klos-Pondman (violiste & sopraan)
– Masha Galperina (pianiste)

Volg ons ook via facebook: Facebook

 
Flowerduet – L.D. Lakmé
Invierno Porteno – A. Piazzolla