Occasion

Een speciaal optreden

Concert

Lonne is inzetbaar voor concerten en huiskamerconcerten of een andere gelegenheid naar wens. De begeleiding van een koor of een speciale kerkdienst, behoort ook tot de mogelijkheden. Neemt u een kijkje bij de verschillende ensembles om een eerste indruk te krijgen.

Lonne Pondman is te boeken voor een solo optreden. Een strijktrio of pianotrio behoort ook tot de mogelijkheden. Ze verzorgt met haar ensembles een breed repertoire met werken van klassiek, hedendaagse muziek, jazz en moderne componisten. Ook is Lonne inzetbaar als violiste met een DJ. Om grotere zalen te vullen tijdens speciale grotere events, speelt Lonne met een elektrische viool.

Huiskamerconcert

Een concert bij u thuis kan veel betekenen: bijvoorbeeld als persoonlijk verjaardagscadeau, voor een jubilaris, voor een ziek familielid/vriend/kennis of bij andere gelegenheden.

Een programma waarmee Lonne samen met één van haar ensembles bij u thuis een concert verzorgt. Speciaal voor mensen die aan huis gebonden zijn of om andere redenen graag naar (klassieke) muziek willen luisteren in de intieme sfeer van de eigen huiskamer.

Samen met u wordt een mooi concert samengesteld voor de gewenste gelegenheid. Een programma waarin uw voorkeuren en de mogelijkheden van de verschillende ensembles tot een mooi resultaat komen, een onvergetelijk gebeuren!

 

U gaat binnenkort trouwen?

 Live muziek op jullie huwelijk?
Wij helpen graag mee aan de mooiste dag uit uw leven!

Tijdens jullie bruiloft zijn er tal van bijzondere momenten die muzikaal ingekleurd kunnen worden. Zoals bij binnenkomst in het stadhuis, het wisselen van de trouwringen en de openingsdans van de feestavond.
Lonne Pondman kan aan vrijwel al jullie muzikale wensen voldoen om het precies die sfeer te geven die jullie graag willen hebben.

Viool & piano, of liever meer muzikanten? Bekijk de verschillende ensembles om een idee te krijgen hoe uw ceremonie, receptie of trouwfeest zou kunnen klinken. Alles is mogelijk! 

 

Koorbegeleiding / Kerkdienst


Wilt u als koor graag een mooie muzikale invulling bij uw concert, dan kan Lonne met haar ensembles daarvoor zorgen. 
Door jarenlange ervaring in kerk- en koormuziek weten we wat u voor ogen hebt als het om muziek gaat en is het voor ons geen probleem om daar op in te spelen.

Doordat al onze musici professioneel geschoold zijn, zijn onze ensembles flexibel inzetbaar, bieden we stabiele kwaliteit en zijn we in staat in korte tijd de gewenste muziek in te studeren.

Naast het koor begeleiden kunnen de ensembles korte intermezzo’s verzorgen in diverse stijlen; klassiek, licht klassiek, geestelijk repertoire. Dit gaat in samenwerking met uw vaste begeleider en dirigent. Samen zorgen we voor een prachtig concert en inspireren we elkaar om samen mooie muziek te maken. Wij zijn u graag van dienst!

 

Uitvaart, Crematie

Woorden van troost of medeleven, je zoekt ze, maar ze lijken de juiste toon niet te kunnen raken. En toch is er nog zoveel te zeggen, zoveel te herinneren. Muziek beschrijft die herinneringen en de band met je dierbare. Wat je zelf niet zeggen wilt of kunt, vertelt de muziek.

Op basis van uw wensen past Lonne de samenstelling van haar ensembles aan.  Ze spelen in verschillende genres, maar zijn gespecialiseerd in klassieke werken.

Een partita van Bach, een romantisch stuk van Tchaikovsky, een popsong of uw speciale verzoek: zij creëren een passende en sfeervolle bijdrage aan de plechtigheid naar uw wens.

Met haar verschillende ensembles zorgt ze voor bijzondere en waardevolle toevoeging aan het afscheid van uw dierbare. De met zorg uitgezochte, stemmige muziek zullen ze zoveel mogelijk naar uw wens invullen. Door hun brede, klassieke opleiding beschikken ze over een divers repertoire waaruit u kunt kiezen.

 

Diner, feest, receptie

Echte live muziek kan uw feest, borrel, bijeenkomst of evenement nèt iets extra’s geven.

Ontspannen sfeer muziek, een concert of muzikaal intermezzo, door representatieve musici. Tijdens de receptie en het feest kunt u natuurlijk kiezen voor achtergrondmuziek. Voor alle onderdelen geldt dat er desgewenst een zanger, zangeres, of solo instrument kan worden inschakelt. Zo kan alles worden gedaan om uw gelegenheid helemaal compleet te maken.

 

Orkestversterking / Projectorkest

Heeft uw vioolsectie versterking nodig dan kan Lonne u helpen. Lonne heeft orkestervaring als eerste violiste en concertmeester van verschillende orkesten. Ook heeft ze ervaring in het begeleiden van musicals en dansvoorstellingen in de vorm van Projectorkesten.