Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Solo optreden door Lonne (viool en zang)

23 mei 2019 19:30

KLASSIEKE AVOND MET LONNE KLOS op 23 Mei

Op donderdag 23 mei staat er een heerlijke klassieke avond op het programma, die vooral vorm gegeven zal worden door Lonne Klos. We zijn hartstikke blij dat ze de mogelijkheid heeft gevonden in haar overvolle agenda om deze avond vanuit Zwolle naar Eindhoven te komen om ons te laten genieten van haar zang en vioolspel. Naast een aantal uitvoeringen van licht klassieke werken heeft ze ook een aantal nummers in petto waar de aanwezigen zelf uit kunnen kiezen om haar te laten spelen. Wij kijken onwijs uit naar deze bijzondere avond. En natuurlijk hopen we van harte dat ook jullie deze avond niet voorbij zullen laten gaan.

Lonne (1991) is zowel violiste, altvioliste als zangeres. Ze is één van de meest veelzijdige violisten van haar generatie. Sinds 2014 staat ze aan het roer van het ensemble ‘’Family Pondman & Co’’, waarmee ze door heel het land optreedt van huiskamer tot theaterzaal. Vanaf zevenjarige leeftijd kreeg Lonne vioollessen op de muziekschool de Muzerie in Zwolle. Daarna volgde ze lessen op de Phil ipp Hirshhorn Academie. Na het behalen van haar gymnasiumdiploma vervolgde ze haar studie op het conservatorium. In 2010 werd ze toegelaten tot de bacheloropleiding van het conservatorium voor Klassiek Viool. In haar studietijd volgde ze twee jaar een minor jazz viool bij Michael Gustorff en een minor jazz zang bij Elke Rouwmaat. Daarnaast volgde Lonne ook twee jaar een minor Italiaans. In de zomer van 2014 is Lonne afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium te Zwolle. Ze is cum laude (8.5) geslaagd voor haar eindexamen. Ze kreeg hierbij les van Adriaan Stoet en Christiaan Bor. Op donderdag 23 mei staat er een heerlijke klassieke avond op het programma, die vooral vorm gegeven zal worden door Lonne Klos. We zijn hartstikke blij dat ze de mogelijkheid heeft gevonden in haar overvolle agenda om deze avond vanuit Zwolle naar Eindhoven te komen om ons te laten genieten van haar zang en vioolspel. Naast een aantal uitvoeringen van licht klassieke werken heeft ze ook een aantal nummers in petto waar de aanwezigen zelf uit kunnen kiezen om haar te laten spelen. Wij kijken onwijs uit naar deze bijzondere avond. En natuurlijk hopen we van harte dat ook jullie deze avond niet voorbij zullen laten gaan.Professioneel live entertainment zal ten gehore gebracht worden in het Jurriaan Pels Wooncentrum. Gewenst is een optreden voor de senioren, waar ongeveer 40 / 50 personen bij aanwezig zullen zijn.  

Lonne zal een avondvullend programma solo verzorgen. Ze laat haar viool en stem horen door middel van een orkestband krijg je een perfecte combinatie. Deze avond staan niet te zware klassieke muziek op het programma, maar een wat lichter repertoire. Het programma zal a. 40 minuten voor de pauze zijn en 30 minuten na.

 

Gegevens

Datum:
23 mei 2019
Tijd:
19:30

Locatie

Bew.raad van het Jurriaan Pels Wooncentrum
Geestakker 102
Eindhoven,
+ Google Maps