Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Family Pondman: bijzonder zondagmiddag concert

24 februari 2019 14:30 - 15:30

Zondagen lang en saai? Niet met het Zondagmiddagconcert. Breek de dag en geniet een uur van mooie kamermuziek, liederen, duetten en aria’s. 

Op zondag 24 februari geven we weer een bijzonder concert in de prachtige kapel in Steenwijk. Een extra bijzonder ensemble dit keer! Zes instrumenten en zang toegevoegd: viool/altviool, klarinet/saxofoon, cello, ukelele en zang. De combinatie van deze instrumenten is uniek (zowel in Nederland als in de rest van de wereld) in Nederland en biedt bijzondere klankkleurmogelijkheden, die compleet anders zijn dan die van de zogenaamde standaardbezettingen (zoals strijkkwartet en combinaties met piano).

Deze zondag zal (licht)klassieke muziek, opera en pop worden gezongen en gespeeld. Laat u verrassen! We horen graag of we voor u kunnen reserveren. Wie weet tot dan!

Uitvoerenden: Liza Pondman, Lonne Klos-Pondman, Walther Pondman (Family Pondman).

Het concert van Family Pondman vindt plaats in de kapel van het uitvaartcentrum aan de Kornputsingel 42. De deuren van de kapel gaan open om 14:00 uur. Het concert begint om 14:30 uur en wordt onderbroken door een pauze. De entreeprijs bedraagt 10 euro en voor kinderen tot 18 jaar 5 euro. Na afloop kunt u nog even rustig nagenieten en wordt gratis koffie, frisdrank en iets lekkers aangeboden. Het aantal beschikbare plaatsen in de kapel is beperkt. We raden u aan om te reserveren. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@thefamilypondman.com Meer informatie op www.thefamilypondman.com. ‘

Gegevens

Datum:
24 februari 2019
Tijd:
14:30 - 15:30

Locatie

Steenwijk
Kornputsingel 40
Steenwijk, 8331 JV Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.dle-uitvaartverzorging.nl/nieuws