Ensembles

Houdt u van klassieke muziek of jazz? Of wilt u graag allebei?
Dan bent u bij Family Pondman & Co aan het goede adres. Klassieke werken worden afgewisseld met bekende jazz standards, opera aria’s met filmmuziek, en musical nummers met swingende tango’s.

Family Pondman & Co is een groep jonge enthousiaste musici die in verschillende bezettingen met elkaar samenwerken. Het klassiek opgeleide vijftal, bestaande uit v.l.n.r. Walther Pondman (klarinet, saxofoon & tenor), Lonne Klos-Pondman (viool, altviool & sopraan), Masha Galperina (piano), Liza Pondman (cello & mezzosopraan) en Emma van Haaren (altviool & ukelele), treedt zowel in zijn geheel als in duo’s, trio’s en kwartetten op. Op de volgende pagina’s kunt u meer informatie vinden over de afzonderlijke ensembles.

De ensembles zijn inzetbaar voor (huiskamer)concerten, bruiloften, uitvaartplechtigheden of een andere gelegenheden naar wens. De begeleiding van een koor of een speciale kerkdienst behoort ook tot de mogelijkheden. In overleg met u wordt een mooi programma samengesteld voor de gewenste gelegenheid, een programma waarin uw voorkeuren en de mogelijkheden van de verschillende ensembles tot een mooi geheel komen.  

 

De verschillende ensembles:

Pianoduo                 (viool, piano, zang)
Strijkduo                  (viool, cello, ukelele, zang)

Strijktrio                 (viool, altviool, cello, zang)
Pianotrio                 (viool/altviool, piano, klarinet/saxofoon, zang)
Pianotrio                (viool, piano, cello, zang)
Pianokwartet       (viool/altviool, piano, cello, klarinet/saxofoon, zang)


Lonne speelt met haar ensembles in verschillende genres, maar ze zijn gespecialiseerd in klassieke werken. Een partita van Bach, een romantisch stuk van Tchaikovsky, een popsong of uw speciale verzoek: zij creëren een passende en sfeervolle bijdrage aan de plechtigheid naar uw wens. Met de verschillende samenstellingen zorgt ze voor een bijzondere en waardevolle toevoeging aan de desbetreffende gelegenheid. De met zorg uitgezochte stemmige muziek zal ze zoveel mogelijk naar uw wens invullen. Door de brede, klassieke opleiding van de musici, beschikken deze over een divers repertoire waaruit u kunt kiezen.

Neem contact met Lonne op voor een boeking.

Violinconcert Canzonetta – P. Tchaikovsky

2 thoughts on “Ensembles

  1. Valentinas trio:

    Wat m.i. uitzonderlijk is, jullie hebben – naast het instrumentale talent – ook nog godinnenstemmen die zo goed bij elkaar passen in de duetten die jullie brachten. Enig rillingenopwekkend mooi. Naast Piazzolla-tango, zal het bloemenduet uit Lacmé van Delibes voor mij voor altijd zoete herinneringen oproepen aan jullie op deze buitengewone avond. Als ik me nu concentreer hoor ik jullie weer zingen, Lonne met een mooie articulatie en fijne hoge klanken, Liza schitterend in de lagere regionen van het duet, samen hartberoerend harmonisch mooi, begeleid door Masha’s zinnenstrelend pianospel.

    Jullie concert was een geweldig succes en jullie verzorgden mede een avond die al onze lieve gasten – van groot tot klein – nog lang bij zal blijven. Niets dan lovende woorden achteraf aan jullie adres.

  2. Gister, met Lonne kennis gemaakt tijdens haar optreden bij een huwelijk, met viool ! Hoe bijzonder mooi heb je gespeeld,
    Echt bijzonder. Het maakte de Ceremonie tot een prachtig geheel.

    Annelies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.