Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

17 april 2019

Zusjes Pondman ism Eric Milton in Waanders!

17 april 2019 12:15 - 13:15
Waanders Zwolle, Achter de Broeren 1-3
Zwolle,
+ Google Maps
Meer weten »

Optreden Lonne: muzikaal entree bruiloft

20 april 2019 19:30
Yakhlaf Events, Bloemendalerweg 50
Weesp, 1382 KC
+ Google Maps

Lonne is even veelzijdige violiste. Van solist met orkest tot kamermuziek, Lonne is in vele gedaantes op het podium te zien. Haar passie is breed en belicht niet alleen maar het klassieke repertoire. Ook de lichte muziek is een genre waarin Lonne haar vleugels heeft uitgeslagen. Naast klassiek is Lonne ook veelgevraagd violiste ter omlijsting van bruiloften en andere gelegenheden, waarin maatwerk eerder regel dan uitzondering is. Lonne is afgestudeerd violiste aan het ArteZ conservatorium.

Meer weten »

Zusjes Pondman: avondconcert Theater de Boerderij

24 april 2019 21:30 - 22:15
Theater de Boerderij, Hellingstraat 9
Huizen,
+ Google Maps

Elke laatste woensdagavond van de maand wordt een zg. KunstcafĂ© met drie onderwerpen georganiseerd. Het laatste onderwerp is altijd een mini-concertje van 45 minuten. De Zusjes Pondman zullen dit concert verzorgen op woensdagavond 24 april. De concerten worden gegeven in de KunstcafĂ©'s in Theater De Boerderij, een prestigieus eeuwenoud beschermd monument waarvan het management berust bij de directie van Theater Spant! in Bussum. Jarenlang is er al een samenwerking van belangrijke artiesten als bijv. de fluitiste Berdien Stenberg, altvioliste Esther…

Meer weten »

Zusjes Pondman ism EMO

26 april 2019 20:00
Theater de Spiegel, Spinhuisplein 14
Zwolle,
+ Google Maps
Meer weten »

6 mei 2019

Lonne i.s.m. Ars Musica: Grote Kerk Hasselt

6 mei 2019 08:00 - 17:00
Grote Kerk Hasselt, Markt 1
Hasselt,
+ Google Maps
Meer weten »

Muzikale invulling: Grand hotel Huis ter Duin

7 mei 2019 20:30 - 23:30
Grand Hotel Huis ter Duin, Kon. Astrid Boulevard 5
Noordwijk, , 2202 BK
+ Google Maps

Op dinsdagavond wordt een diner georganiseerd in een van de restaurants van de Grand Hotel Huis ter Duin. Lonne zal deze avond muzikaal invullen. Een gezellig diner met toepasselijke muziek!  

Meer weten »

Lonne i.s.m. Ars Musica: Grote Kerk Hasselt

11 mei 2019 19:30
Grote Kerk Hasselt, Markt 1
Hasselt,
+ Google Maps
Meer weten »

Zusjes Pondman: Vonder in Ruinerwold

22 mei 2019 19:30
Vonder in Ruinerwold, Molenbergh 1
Ruinerwold,
+ Google Maps

De Zusjes Pondman zullen gezellige muziek verzorgen tijdens dit avondje uit voor de bewoners. Klassiek is niet iedereen zijn ding dus de zusjes zullen zeker ook wat bekende nummers aan het repertoire toevoegen. Ze combineren de (licht)klassieke nummers met ook wat bekende hits van vroeger uit de lichte muziek. Twee keer 25 minuten zullen ze spelen spelen met een korte pauze van 20 min.     

Meer weten »

Solo optreden door Lonne (viool en zang)

23 mei 2019 19:30
Bew.raad van het Jurriaan Pels Wooncentrum, Geestakker 102
Eindhoven,
+ Google Maps

KLASSIEKE AVOND MET LONNE KLOS op 23 Mei Op donderdag 23 mei staat er een heerlijke klassieke avond op het programma, die vooral vorm gegeven zal worden door Lonne Klos. We zijn hartstikke blij dat ze de mogelijkheid heeft gevonden in haar overvolle agenda om deze avond vanuit Zwolle naar Eindhoven te komen om ons te laten genieten van haar zang en vioolspel. Naast een aantal uitvoeringen van licht klassieke werken heeft ze ook een aantal nummers in petto waar…

Meer weten »

Zusjes Pondman: muzikale middag Villa Meijling

24 mei 2019 15:30 - 16:30
Villa Meijling, Stationsstraat 74
Borne,
+ Google Maps

Een gezellige middag zullen de Zusjes Pondman muziek verzorgen in Villa Meijling. Een combinatie van klassieke werken voor viool en cello worden gecombineerd met de bekende songs van vroeger. Denkt u hierbij aan songs van Edith Piaf, Doris Day, etc. Wilt u ook graag een gezellige middag met muziek organiseren, dan kunt u de Zusjes Pondman boeken van luisterconcert tot achtergrondmuziek. Heeft u verzoeknummers, dan horen we dat graag!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen