Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zusjes Pondman: Scratch Kampen

30 juni 2018 20:00

De zusjes Pondman zullen wederom dit jaar meedoen met dit leuke project!

Zaterdag 30 juni 2018 is het weer zover! Dan vindt in Kampen de jaarlijkse Scratch plaats in de prachtige Burgwalkerk aan de Burgwal 59. Een dag lang studeren koorzangers vanuit het hele land de mooiste klassieke muziek in, om in de avond een feestelijke uitvoering te geven. Samen met een keur aan solisten en een professioneel orkest maken zij dit evenement tot een ware happening.

Op het repertoire van Scratch Kampen staan deze keer het Ave Verum Corpus van Mozart, de Cantique de Jean Racine van Fauré, het Magnificat in B van Durante, de Zeven Kruiswoorden van Franck en na de pauze het Te Deum van Mozart en het eerste deel van de Messiah van Händel. Stuk voor stuk geweldige klassieke werken waarvan het publiek volop kan genieten en die koorliefhebbers zeker zullen uitdagen.

De Scratch Kampen is als altijd gericht op artistieke kwaliteit, leren en gezelligheid. Uniek zijn de speciale, vrijwillige oefensessies die in de week voorafgaand aan de scratch dagelijks worden aangeboden door tenor en zangpedagoog Aart Mateboer. Ook het grote, professionele orkest en de solisten maken deze scratch bijzonder. Zo is alles gericht op het realiseren van een klassiek optreden van hoge kwaliteit voor een breed publiek!

Gegevens

Datum:
30 juni 2018
Tijd:
20:00

Locatie

Burgwalkerk
Burgwal 59
Kampen,
+ Google Maps
Website:
http://www.scratchkampen.nl/