Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zusjes Pondman: gezellig middagconcert in DLE (Steenwijk)

27 januari 2019 14:30 - 15:30

Gezellig middagconcert door de Zusjes Pondman: zondag 27 januari in DLE in Steenwijk

De drukke periode van kerst en oud & nieuw is weer geweest. Kom gezellig ontspannen bij een licht-klassiek concert van de Zusjes Pondman. Ze zullen een gevarieerd programma laten horen met klassiek en lichte muziek. Een middagvullend programma met viool, cello, ukelele en zang. 
 
De zusjes Lonne (1991) en Liza (1993) musiceren al van jongs af aan samen.
In de loop van de tijd heeft dit zich ontwikkeld tot dit cello-viool duo dat met ontzettend veel plezier haar liefde voor (licht) klassieke muziek deelt. Beide jonge vrouwen houden zich bezig met het arrangeren of bewerken van de stukken die zij graag samen willen uitvoeren. Ze zijn dan ook perfect op elkaar ingespeeld waardoor hun optredens altijd mooi in balans zijn en het enthousiasme voelbaar is voor de gasten en het publiek.

Het concert van de Zusjes Pondman vindt plaats in de kapel van het uitvaartcentrum aan de Kornputsingel 42. De deuren van de kapel gaan open om 14:00 uur. Het concert begint om 14:30 uur en wordt onderbroken door een pauze. De entreeprijs bedraagt 10 euro en voor kinderen tot 18 jaar 5 euro. Na afloop kunt u nog even rustig nagenieten en wordt gratis koffie, frisdrank en iets lekkers aangeboden. 

Het aantal beschikbare plaatsen in de kapel is beperkt. We raden u aan om te reserveren. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@thefamilypondman.com
Meer informatie op www.thefamilypondman.com

Gegevens

Datum:
27 januari 2019
Tijd:
14:30 - 15:30

Locatie

Steenwijk
Kornputsingel 40
Steenwijk, 8331 JV Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.dle-uitvaartverzorging.nl/nieuws