Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Family Pondman & Co: Kerstconcert DLE

23 december 2018 14:30 - 15:30

Kerstconcert Family Pondman & Co: Zondag 23 december in DLE Steenwijk
 
Een gezellige middagje uit? Bezoek het kerstconcert van Family Pondman & Co. Op 23 december laat dit gezelschap klassieke en licht klassieke muziek horen in de ultieme kerststemming. 
 
Family Pondman & Co is een familie ensemble en vormt samen een akoestisch kwartet, waarbij ze zowel instrumentale als vocale werken laten horen. Hun repertoire reikt van prachtig klassieke tot aan moderne/hedendaagse muziek. Hun stemmen vormen een prachtige klank die kenmerkend is voor het ensemble en alom wordt geprezen. Ze hebben speciaal een gevarieerd kerstprogramma samengesteld met een mix van klassieke composities, Christmas Carols en popsongs. Fijne feestdagen!
 

Het concert van Family Pondman & Co vindt plaats in de kapel van het uitvaartcentrum aan de Kornputsingel 42. De deuren van de kapel gaan open om 14:00 uur. Het concert begint om 14:30 uur en wordt onderbroken door een pauze. De entreeprijs bedraagt 10 euro en voor kinderen tot 18 jaar 5 euro. Na afloop kunt u nog even rustig nagenieten en wordt gratis koffie, frisdrank en iets lekkers aangeboden. 

Het aantal beschikbare plaatsen in de kapel is beperkt. We raden u aan om te reserveren. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@thefamilypondman.com
Meer informatie op www.thefamilypondman.com

 

Gegevens

Datum:
23 december 2018
Tijd:
14:30 - 15:30

Locatie

Steenwijk
Kornputsingel 40
Steenwijk, 8331 JV Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.dle-uitvaartverzorging.nl/nieuws