Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Family Pondman & Co: huiskamerconcert (besloten)

5 januari 2019 14:30 - 17:00

De huiskamer als podium

Family Pondman & Co zal weer een prachtig samengesteld programma verzorgen van klassiek tot lichte muziek. Na het succes van april vorig jaar, zal dit trio een nieuw optreden verzorgen in deze gezellige huiskamer.

Een huiskamer is een bijzondere plek. We zijn er allemaal in opgegroeid. Je eet er, speelt er spelletjes, leest een boek of krant, drinkt er koffie, kijkt TV, viert er Kerst en Sinterklaas. Een plek waar je jarenlang samenkomt met de mensen die het dichtst bij je staan. Een huiskamer heeft jouw sfeer, is intiem, maar tegelijk nooit een plek van alleen maar jezelf.

Iedereen herkent dat gevoel zodra je een huiskamer betreedt. Als in die sfeer een optreden plaatsvindt, gaat dat verder dan alleen maar een kunstje doen. Dan ontstaat er iets tussen de performer en het publiek…. iets persoonlijks, iets intiems…heel direct!

Een huiskamervoorstelling/optreden brengt cultuur naar het publiek toe, daar waar mensen bij elkaar zijn in hun eigen vertrouwde omgeving, namelijk de huiskamer. U zit er met uw neus op. Het decor is dat, wat er staat. De mise-en-scène die past in uw kamer. Soms nemen artiesten een paar kleinigheden mee, soms “verbouwen” ze uw hele benedenverdieping…
Om misverstanden te voorkomen is het verstandig om daar van te voren duidelijke afspraken over te maken.

Gegevens

Datum:
5 januari 2019
Tijd:
14:30 - 17:00

Locatie

Huiskamerconcert
de Himmen
Oosthem, 8618NP
+ Google Maps