Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Camelia Quartet: Muziek met een Plus

15 april 2018 15:00 - 16:00

€7

Muziek met een Plus organiseert een serie zondagmiddagconcerten in het zalencentrum van De Hoofdhof (Kerkweg 26 in Zwolle-Berkum). Aantrekkelijke optredens door uiteenlopende muziekensembles. Vocaal en instrumentaal, van klassiek tot modern, aangevuld met iedere keer een andere “Plus”: beelden op de beamer, uitleg over instrumenten of boeiende verhalen bij de muziek. Camelia Quartet zet de opera op het programma met als titel:

Let’s go to the Opera!

Opera en we denken direct aan lang, hard, dramatisch en onverstaanbaar. Op deze zondagmiddag nemen we u mee in een wereld vol liefde, verraad, passie, achterdocht, leven en dood. Hoe? In een opera! Betekent dat niet drie uur lang naar eenzelfde stuk luisteren? Juist niet, wij gaan u anders naar de opera laten kijken en luisteren en maken de opera weer leuk!

Geïnspireerd door bekende Italiaanse en Franse opera’s presenteert Camelia Quartet een eeuwenoud verhaal in een nieuw jasje. Bij de opera hoef je geen Italiaans of Frans te kunnen. Het verhaal zal worden toegelicht door middel van een spreker, die de scènes tussendoor zal uitleggen. Zowel hoogtepunten als de minder bekende parels uit klassieke muziek, jazz en filmmuziek worden ingezet om u een onvergetelijke muzikale reis te bezorgen. Laat u meeslepen in deze wereld waar geheimen worden ontrafeld, vijanden worden gedood en de liefde overwint.

Opera en kinderen: een goede combinatie? Het zal een voorstelling worden die bijzonder geschikt is voor kinderen of het hele gezin. De thema’s in de opera zijn herkenbaar voor jongeren. Bijvoorbeeld “de intensiteit waarmee je verliefd wordt, is eigenlijk zeer ‘opera-achtig’. Kinderen kunnen echt iets met deze verhalen en zien zichzelf er in terug.

Een opera voor kinderen en het hele gezin. Sprankelende muziek, een meeslepend verhaal en een speels element! Kom naar onze voorstelling en laat u verrassen!

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
15 april 2018
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
€7

Locatie

zwolle
Kerkweg 26
Zwolle-Berkum, Overijssel
+ Google Maps
Website:
https://www.muziekmeteenplus.nl/