Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Camelia Quartet: Landgoed Huize Bergen

25 maart 2018 14:00 - 17:00

In de maart-editie van Vught Klassiek speelt een mini-orkest met een breed terrein: klassieke muziek, jazz, filmmuziek en popmuziek. Deze middag ligt het accent op de klassieke muziek. Het repertoire van het Camelia Quartet is met zekerheid ‘breed’ te noemen.

Het ensemble laat een levendige afwisselende
repertoire-keuze horen met klassieke en moderne componisten. Prachtige (on)bekende duetten en aria’s komen aan bod, maar ook lichte muziek zoals tango’s, filmmuziek en jazz ballads worden uitgevoerd. Kortom: een kwartet dat van vele markten thuis is en garant staat voor een veelbelovend programma.

De vier musici zijn cum laude afgestudeerd aan het conservatorium. De te spelen werken worden door de musici mondeling toegelicht. De combinatie van de klanken van de instrumenten, aangevuld met zang, is heel boeiend om te zien en horen.

 

 

Programma

14.15 Foyer van Landgoed Huize Bergen open
14.50 Zaal open
15.00 Prelude
15.10 Deel I Hoofdprogramma en interview
16.00 Pauze
16.15 Vervolg concert, waarna informeel samenzijn met musicus, presentator
en bekendmaking voorlopige uitslag.

Vught Klassiek
Vlak naast de A2 en toch heel centraal in Vught ligt Huize Bergen dat beschikt over een sfeervolle concertzaal. Daar wordt iedere laatste zondag van de maand een uniek concert gegeven, ook in de zomermaanden!

Het maandelijks ontmoetingspunt voor vele bezoekers is al jaren een welkome verrijking van het regionale cultuuraanbod. Voor Vught en wijde omgeving een fantastisch initiatief en uitstekende invulling van de zondag!
De unieke sfeer in deze riante locatie komt tot uitdrukking in concerten door aanstormende, jonge topmusici uit heel Nederland en daar buiten. Dat kan zijn solo of een duo / trio met verschillende instrumenten.

Reserveren
Mail naam en aantal plaatsen naar: muziek@huizebergen.nl
Entree € 10,00 p.p. incl. koffie / thee Plus en programmablad
Glorieuxlaan 1 5261 SG Vught t 073 657 9124 f 073 656 1550 i www.huizebergen.nl

Gegevens

Datum:
25 maart 2018
Tijd:
14:00 - 17:00
Website:
www.huizebergen.nl

Locatie

Huize Bergen
Glorieuxlaan 1
Vught, 5261 SG
+ Google Maps