Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ars Musica

13 april 2018 20:00 - 22:00

Lonne Pondman zal meespelen in het orkest Ars Musica met een concert met het Mannenkoor De Lofzang uit Heerde op vrijdag 13 april 2018 o.l.v. Jacob Schenk in de Bovenkerk.

Het christelijk mannenkoor De Lofzang bestaat 75 jaar! Ter gelegenheid van dit jubileum worden er in 2018 drie jubileumconcerten georganiseerd. Het eerste jubileumconcert is op D.V. vrijdag 13 april en wordt gehouden in de Bovenkerk te Kampen.

Een veelomvattend programma waar o.a. aan meewerken Margaret Roest (sopraan), Hans Voschezang (bariton), Gerwin van der Plaats (orgel), het groot orkest Ars Musica en de vaste begeleider op de vleugel is Wilco Veldkamp. Het geheel staat onder leiding van dirigent Jacob Schenk. Kaarten voor dit eerste jubileumconcert zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de koorleden maar ook bij de boekwinkel de Rank te Kampen (Oudestraat 17) en Read shop Bos / tourist info te Kampen (Oudestraat 41). Kaarten zijn ook te bestellen via deze website www.lofzangheerde.nl.

Iedereen is van harte welkom bij dit veelzijdige jubileumconcert dat om 20.00 uur begint. De kerk is om 19:15 uur open. De toegangsprijs is €10,–

De data voor de andere concerten zijn: vrijdag 14 september in de Fontein in Nijkerk m.m.v. Martin Mans (orgel) en vrijdag 16 november in de Johanneskerk te Heerde m.m.v. Henk van der Maten (orgel)  en verder de musici zoals hierboven benoemd.

Deze concerten zijn een samenwerking met Kerk in Actie en Zingenindekerk.nl

Gegevens

Datum:
13 april 2018
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

Bovenkerk Kampen
Koornmarkt 26
Kampen,
+ Google Maps